Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Зенит се разплати с Луческу

Зенит се разплати с Луческу

Бившият старши треньор на Зенит Мирча Луческу вече няма финансови претенции към клуба. На румънския спциалист, който беше уволнен след края на сезона, е изплатена неустойка в размер на 2,5 млн. евро. Първоначално Луческу настояваше за компенсация от 4 млн., но след преговори между двете страни се е стигнало до споразумение.

Остава неразрешен обаче въпросът с компенсациите на помощниците на Луческу, които си тръгнаха заедно с него. В щаба на новия наставник Роберто Манчини останаха единствено треньорът на вратарите Томаш Рогич и Анатолий Тимошчук, който ще е помощник на италианеца.

В същото време се разбра, че Зенит може да продължи мащабната си селекция с привличането на бразилския нападател Луан. Неговият агент Ролим Кармо призна, че голмайсторът на Гремио е много ентусиазиран от възможността да премине в тима от Санкт Петербург и да се събере със съотборника си в националния отбор Жулиано. Кармо добави, че цената на Луан е 23 млн. евро.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти