В Ман Сити сигурни за Алексис Санчес, но "гражданите" готови да чакат

В Ман Сити сигурни за Алексис Санчес, но "гражданите" готови да чакат

Тимът на Манчестър Сити е сигурен в привличането на Алексис Санчес, съобщава английската преса. Крилото е особено заинтригуван от идеята да играе под ръководството на Джосеп Гуардиола при "гражданите". Другият фаворит за подписа на чилиеца Байерн Мюнхен се е отказал поради високата цена на футболиста, а самият играч иска контракт, който да го направи най-високо платения футболист с около 350 хиляди паунда на седмица. От Манчестър Сити са готови да проявят търпение в преговорите и да изчакат до края на трансферния прозорец, когато да притиснат тима от Лондон с крайна оферта за Санчес.

Очаква се Арсенал да иска около 50 милиона паунда за своя футболист, чийто договор изтича през следващото лято. Бившето крило на Барселона отказва да поднови договора си с "артилеристите", въпреки че Арсен Венгер е готов да пренебрегне системата на заплати в клуба и да му предложи възнаграждение в порядъка на 280 хиляди паунда.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички