Бонучи: За мен Милан е Барези, Костакурта, Малдини…

Бонучи: За мен Милан е Барези, Костакурта, Малдини…

Новото звездно попълнение на Милан Леонардо Бонучи се обясни в любов на “росонерите” с емоционален пост в Инстаграм. Днес бившият защитник на Ювентус съвсем официално подписа петгодишен договор с Милан и ознаменува събитието с публикация, в която благодари на управата на клуба и феновете. Той също така обещава да вложи всичко от себе си за връщането на Милан на върха на италианския и европейски футбол.

“Когато мисля за Милан си припомням историята на отбора и всички големи шампиони, които са обличали знаменитата “червено-черна фланелка”. Спомням си за Барези, Костакурта, Малдини, Неста, Тасоти и се възхищавам на всичко, което са направили за футбола и Милан. Те са легенди. Дойдох тук, за пиша нова страница както в историята на “росонерите”, така и на собствената си кариера.

Искам да благодаря на всички в клуба, на целия отбор, директорите Фасоне и Мирабели, треньора Монтела, които ме подкрепиха и ми дадоха да разбера, че съм важна част от проекта. Феновете ме приеха с любов и топлина и ме задължават да работя упорито. Заедно с целия отбор започваме да работим за връщането на Милан на върховете на италианския и европейски футбол”, написа Бонучи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти