Неймар бил на 95% в ПСЖ

Неймар бил на 95% в ПСЖ

Нападателят на Барселона Неймар е на крачка от трансфер в Пари Сен Жермен, твърди Catalunya Radio, като се позовава на идтомник от френския клуб. Според медията сделката била оформена на 95 %.

Бащата на футболиста вече бил подписал документ, според който ще получи бонус от 40 милиона евро, ако трансферът се осъществи. Стойността на сделката е за 222 милиона евро, които са записани като освобождаваща клауза в договора на бразилеца. От Барселона отказват да водят преговори по цената, както и не искат в сделката да влиза размяна на играчи от френския клуб. Решаващата дума ще има самия Неймар. Той е разговарял с шефовете на Барселона, но не е дал окончателен отговор.

По-рано вчера президентът на каталунския тим Джосеп Бартомеу отсече, че играчът не се продава и изрази категорично убеждение, че бразилецът ще изпълни договора си с Барселона, който изтича след четири години.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички