Ливърпул представи третото си ново попълнение

Ливърпул представи третото си ново попълнение

Ливърпул официално представи Андрю Робъртсън, който стана третото ново попълнение на клуба за това лято. Левият защитник ще носи фланелка с номер 26. Той е привлечен от Хъл за 8 милиона паунда. Очаква се бранителят да се бори за титулярно място с Джеймс Милнър на позицията ляв бек.

“Чувството е малко нереално. Много съм щастлив. Имаше много спекулации последните две седмици и се радвам, че сделката най-накрая е факт и съм играч на Ливърпул”, сподели Робъртсън при представянето. - Семейството ми е гордо от това, което постигнах досега, и сега са на седмото небе от трансфера. Няма много толкова специални отбори като Ливърпул. Когато си малък, мечтаеш да играеш за голям клуб като Ливърпул и това да се случи е сбъдната мечта.”

Юрген Клоп също се изказа ласкаво за играча: “За Андрю това е нова голяма стъпка от неговото невероятно пътуване, изминато за много кратко време. Обичам историята му - от къде е тръгнал, за да стигне до тук. Когато говориш с него, разбираш защо е постигнал този прогрес. Той наистина обича да играе футбол страшно много. Неговото отношение е невероятно. Талантът и уменията също”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти