Мората: Челси може да победи и Реал, и Барселона

Мората: Челси може да победи и Реал, и Барселона

Новото попълнение на Челси Алваро Мората не скри радостта си, че отново ще работи под ръководството на Антонио Конте. Нападателят прекара успешен период под наем в Ювентус, когато начело на “бианконерите” беше именно Конте, и сега се надява да е основна фигура в състава на италианеца и на “Стамфорд Бридж”.

“Знам, че Антонио Конте от доста време се опитваше да ме привлече, а и самият аз исках да работим отново заедно. Ето, че съдбата ни събра. Нямам търпение да започнат официалните мачове и да постигаме победи. Познавам стила на Конте, познавам и щаба му. Наясно съм, че за него най-важна е тактиката и съм подготвен какво трябва да върша”, заяви Мората.

“Не е лесно да напуснеш Реал Мадрид, но не не е и толкова трудно, когато преминаваш в клуб като Челси. Още повече, като се имам предвид какъв треньор и какви футболисти са събрани тук. Мисля, че можем да играем с успех дори срещу Реал и Барселона и да ги побеждаваме”, сподели още испанският национал.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти