Иранец прецаква Кафу за Лацио

Иранец прецаква Кафу за Лацио

Звездата на Лудогорец Джонатан Кафу ще се размине с трансфер в Лацио. Въпреки че италианският клуб от доста време проявява интерес към бразилеца, неговата слаба форма в последните месеци, както и високата му цена, са отказали “орлите” от идеята да го привлекат. Вместо това, в Рим ще акостира иранският национал Сардар Азмун.

Sky Sport Italia съобщи, че от Лацио вече са се договорили с 22-годишния стрелец за личните му условия. Предстои да бъде уточнена и трансферната сума. От Рубин, където Азмун се завърна това лято, искат 20 млн. евро, а “бианкочелестите” предлагат 15 млн. Очаква се обаче двете страни скоро да стигнат до компромис.

Цялата професионална кариера на Азмун, известен като Иранския Меси, до момента преминава в Русия. Той игра за Рубин между 2013 и 2015 година, а след това отиде в Ростов и през миналия сезон направи фурор с тима, който елиминира Аякс по пътя към групите на Шампионската лига, а в същинската фаза на турнира записа престижен успех над гранда Байерн (Мюнхен). В руското първенство вкара 7 гола. Наскоро той подписа договор за 3 години с Рубин, като бе привлечен в тима по изричното настояване на легендарния Курбан Бердиев, който му беше треньор и в Ростов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти