Чоло каза "да" на Атлетико

Чоло каза "да" на Атлетико

Диего Пабло Симеоне и Атлетико Мадрид са стигнали до разбирателство по изключително важна тема, а именно новият договор на Чоло. Cadena Ser информира, че аржентинският треньор ще предподпише със столичния отбор до лятото на 2020 година, като междувременно ще получи значително увеличение на заплатата.

Сегашният контракт на Симеоне изтича в края на предстоящия сезон - през лятото на 2018 година, а досега желанието му бе той да не се обвързва дългосрочно, а да подновява сделката си сезон за сезон.

Чоло застана начело на Атлетико през 2012 година, наследявайки на позицията Грегорио Мансано и в последствие спечели трофеите в Лига Европа, Суперкупата на Европа, Купата на Краля, Ла Лига и Суперкупата на Испания, класирайки отбора си и на два финала в Шампионска лига.

47-годишният латиноамериканец има пет сезона като футболист в състава на “рохибланкос”. В последно време като кандидат за услугите му се спрягаха и отборите на Пари Сен Жермен и Интер.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти