Гледай на живо

Празненства във Велико Търново за 100-годишнината на Етър

В Милан наясно със състава за Лига Европа

В Милан наясно със състава за Лига Европа

Отборът на Милан, който е най-активният клуб на трансферния пазар това лято, се готви за завръщане в Лига Европа. "Росонерите" гостуват този четвъртък в Румъния на Университатя (Крайова), но най-вероятно само четири или най-много пет от новите 10 футболисти ще стартират като титуляри. Леонардо Бонучи и Лукас Билия все още нямат картотека, но до утре вечер все пак един от тях може и да влезе в разширения състав.

Наставникът Винченцо Монтела все още чака класен нападател, като почти сигурно ще заложи на същите 11, които разбиха Байерн (Мюнхен) за едно полувреме в Китай. Преди няколко дни италианците водеха с 3:0 на почивката срещу шампиона в Бундеслигата, а след това спечелиха с крайното 4:0.

Матео Мусакио, Рикардо Родригес, Франк Кесие и Фабио Борини се очаква да са титуляри, като единствената въпросителна на този етап изглежда - Патрик Кутроне или Андре Силва да започне на върха на атаката. Младият нападател вкара два гола във вратата на тима на Карло Анчелоти, докато португалецът игра през вторите 45 минути и още не познава добре новите си съотборници.

Вероятен състав на Милан: Донарума, Абате, Мусакио, Сапата, Родригес, Монтоливо, Кесие, Бонавентура, Борини, Кутроне, Нианг

Хакан Чалханоолу и Андреа Конти пък се очаква да направят дебют през втората част. Последният нов - Антонио Донарума, ще бъде резерва на брат си - Джанлудижи Донарума.

Бившите национали на България Христо Златински, Радослав Димитров и Апостол Попов са основна част от състава на румънците, но последният няма да играе поради травма.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти