Договориха се! Неймар и ПСЖ стиснаха ръце

Договориха се! Неймар и ПСЖ стиснаха ръце

Бразилската перла на Барселона Неймар вече е договорил изцяло личните си условия по новия контракт с Пари Сен Жермен, ексклузивно написа френският L’Equipe. Споразумението ще е за пет години с “чиста” заплата от 30 милиона евро на сезон плюс бонуси. Френското издание твърди, че всичко е готово за “сделката на века”.

Сега шефовете на ПСЖ смятат да хвърлят усилия върху това да убедят Барса да приема оферта на стойността на откупната клауза - 222 милиона евро. Ако клаузата бъде активирана, ще трябва да бъдат платени и нови десетки милиона евро данъци, пише sport.es. Според юридическия специалист по съдебно право Тиери Грантурко така сумата, която ПСЖ ще трябва да извади, може да набъбне до 300 милиона.

Междувременно Неймар продължава да говори само на терена и да бележи гол след гол в предсезонните игри. Според каталунските медии в съблекалнята на Барса вече са песимисти за оставането на футболиста, който изглежда решен да напусне.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти