Каляри привлича холандски национал

Каляри привлича холандски национал

Холандският защитник Грегъри ван дер Вийл се очаква до часове да подпише договор с италианския Каляри. Според последните информации, футболистът е пристигнал в Милано по-рано през деня, за да мине медицински прегледи, преди да подпише договора с новия си клуб.

Ван дер Вийл започва кариерата си в Аякс, където записва над 200 мача, преди през 2012 година да бъде купен от Пари Сен Жермен. В началото той бе твърд титуляр за френския клуб преди пристигането на Серж Орие, който успя да го измести от стартовите 11. Така Ван дер Вийл премина във Фенербахче миналото лято, а сега е на път да опита късмета си и в Серия "А" с екипа на Каляри.

Освен това бранителят има и 46 мача за националния отбор на Холандия, като игра с екипа на "лалетата" на световното първенство през 2010 и на европейското първенство през 2012 година.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти