Сари: Вече не се огъваме в трудните моменти

Сари: Вече не се огъваме в трудните моменти

Наполи запази стопроцентовия си актив от началото на сезона, побеждавайки с 3:2 новака СПАЛ 2013. Драматичният успех зарадва наставника на южняците Маурицио Сари и той изтъкна, че забелязва положителна промяна в манталитета на отбора.

"СПАЛ ни затрудни много. Домакините не оставяха свободни пространства, а отделно от това, играхме на терен, който не отговаря на стандартите на Серия "А". Между другото, не ни се случва за първи път през сезона. Това е проблем, защото ние играем комбинативен футбол. При всички положения, не ни беше никак лесно. Насреща си имахме съперник, който игра с максимална отдаденост. През второто полувреме се постарахме да подобрим представянето си и успяхме", коментира Сари.

"В момента Фаузи Гулам и Алан Маркес са в невероятна форма. Хубаво е, че като отбор съумяваме да реагираме в трудни ситуации. Показателно е, че при 2:2 намерихме сили да се вдигнем и да стигнем до победата. Травмата на Милик? Утре ще имаме повече информация, но мога да кажа със сигурност, че не става дума за тежка контузия, каквто той получи преди година", добави Сари.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички