Зидан похвали героя на Реал

Зидан похвали героя на Реал

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не пропусна да похвали халфа Даниел Себайос, който отбеляза и двата гола за победата при гостуването на Алавес. "Белите" спечелиха с 2:1, а младежкият национал на Испания се разписа в 10-ата и 43-ата минути на дебютния си мач като титуляр с екипа на шампионите в Ла Лига.

"Доволен съм, че постигнахме целта си. Поздравявам играчите и не искам да отличавам никого, защото всички допринесоха за победата. Нужни са много усилия, за да играем на високо ниво през три дни. Трябва да сме щастливи, че днес успяхме", коментира Зидан.

"Радвам се за двата гола на Себайос. Той показа, че е готов да се възползва от шанса си и да помогне на отбора, когато е необходимо. Дани обича да се учи от другите и със сигурност ще продължи да получава възможности", каза Зизу по адрес на героя на мача.

"Роналдо? Когато не вкара гол, винаги има въпроси какво се случва с него. А самият той е спокоен и още по-амбициран да се разпише в следващия мач", добави Зидан.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички