Гледай на живо

Ще излезе ли Левски от кризата срещу Берое - отговорът от Николай Костов

Истанбул ББ измъкна равен на Бешикташ, Брага с победа като гост

Истанбул ББ измъкна равен на Бешикташ, Брага с победа като гост

Съперникът на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа - Истанбул ББ завърши 1:1 като гост на Бешикташ в среща от 9-ия кръг на турската Супер лига.

Шампионите водени от Сеньол Гюнеш бяха смятани за абсолютен фаворит в мача, но в крайна сметка плановете им се объркаха. В отсъствието на Райън Бабел играта на Бешикташ не вървеше и дори появата на Алваро Негредо не промени нулевото равенство.

За сметка на това при една многоходова атака на Истанбул ББ в 89-ата минута Карим Фрай с мощен удар откри резултата. Бешикташ все пак намери сили и в оставащите няколко минути до края на срещата изравни резултата. Сръбският защитник Душко Тошич засече с глава центриране от корнер и донесе точка на домакините.

Друг противник на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа - Брага, победи мъчно като гост с 1:0 Морейрензе в среща от 9-ия кръг на португалското първенство. Единственото попадение в срещата отбеляза Фабио Мартинс в 89-ата минута на мача. Така Брага събра актив от 18 точки и заема четвъртата позиция във временното класиране.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти