Тухел е голямата цел на Евертън

Тухел е голямата цел на Евертън

Бившият наставник на Борусия (Дортмунд) Томас Тухел е големият фаворит на собствениците на Евертън за мениджърския пост на "Гудисън Парк". Вчера босовете на "карамелите" уволниха Роналд Куман заради слабите резултати на отбора, като веднага са се свързали с младия германски специалист, твърди "Мирър". За момента Тухел не е дал отговор, тъй като не иска да избързва. Пред него все още съществува вариантът да поеме Байерн (Мюнхен) след края на сезона, така че е много важно да прецени правилно ситуацията.

Шон Дайк, Марко Силва, Леонардо Жардим и Райън Гигс също са сред имената, които днес се спрягат за потенциални наследници на Куман.

Ако ръководството на Евертън не успее да намери подходящия човек на този етап от сезона, е възможно Дейвид Ънсуърт, който за момента е назначен временно на поста, да остане до Нова година или дори до края на сезона, в случай че успее да стабилизира тима.

Според "Сън" пък от "Гудисън" ще се опитат да убедят Карло Анчелоти да се се върне в Премиър лийг, въпреки че италианският спец вече обяви намерението си да си вземе почивка до края на сезона. Таблоидът твърди, че Карлето е поставил условие негов асистент отново да бъде Пол Клемънт, който в момента е мениджър на Суонзи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти