Кейхил: Челси още има шанс да стане шампион

Кейхил: Челси още има шанс да стане шампион

Защитникът на Челси Гари Кейхил е уверен, че отборът му все още има шанс да спечели шампионата на Англия. След 9 кръга "сините" заемат 4-то място в класирането на 9 точки зад лидера Манчестър Сити.

"Ние не прекарваме много време в тренировъчния терен заради Шампионската лига, както беше миналия сезон, когато ние естествено се чувствахме по-свежи. Играхме с Уотфорд, който нямаше мач в средата на седмицата, но не можеш да се обърнеш назад и да кажеш, че затова спечелихме шампионата през миналия сезон. Две години по-рано спечелихме шампионата играейки в Шампионската лига, и това е така. Необходимо е да запомните, че сега е само средата на октомври. Ние сме настоящият шампион, а Манчестър Сити все още има няколко трудни мача, както Манчестър Юнайтед и други клубове. Знаем, че има много повратни точки. Ние изоставахме от Сити с 8 точки през миналия сезон и наваксахме. Не казвам, че това ще се случи, но трябва да се успокоим, а въпросът за титлата е все още отворен", заяви Гари Кейхил.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти