Бензема бил микс между Зидан и Роналдо

Бензема бил микс между Зидан и Роналдо

Босът на Реал Мадрид Флорентино Перес също подкрепи Карим Бензема заради поредните критики към него. Тези дни бившият английски национал Гари Линекер иронизира френския нападател, което принуди и Зинедин Зидан да се намеси, заявявайки, че Бензема е най-добрият централен нападател, който отборът е имал през последните години.

“Карим е смесица между Зидан и бразилския Роналдо - заяви Перес. - Той бележи като Луиш Назарио и владее топката като Зизу. Лукс е да го имаме в състава.

“Някои хора упорито критикуват Бензема, други правят това със Зидан, Кристиано или Марсело… но това е животът. Феновете знаят много за играта, а и в днешно време с тези социални мрежи… Те си критикуват тези, които не харесват. Аз обаче съм щастлив от нашите си запалянковци, които са наясно с нещата”, добави президентът на Реал в интервю за Cadena SER.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички