Зидан: Всичко между Роналдо и Рамос е изгладено

Зидан: Всичко между Роналдо и Рамос е изгладено

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отрича да има проблем между Серхио Рамос и Кристиано Роналдо. През седмицата се зашумя за влошени отношения между двамата, след като изразиха различни мнения за кадровия потенциал на отбора. “Не знам колко години вече са заедно в Мадрид. Това са две легенди, спечелили са толкова трофеи заедно. Понякога се случва единият да мисли едно, а дригият - друго. Нещата се изглаждат вътре в съблекалнята, вече са изгладени. Няма проблем между Серхио и Кристиано”, заяви Зизу на пресконференция преди утрешното дерби с Атлетико Мадрид.

“Отборът е в добро състояние. Имаме още няколко контузени футболисти, но като цяло сме добре. Знаем колко е важен този мач. За мен обаче това са обичайни три точки”, сподели френският спец. “Модрич и Карвахал са на линия. Дани беше готов преди известно време, но решихме, че е по-добре да работи, а не да отиде на лагер с националния тим”, увери той.

“Работим по темата за реализиране на повече голове от нашите голаджии. Не става въпрос само за Бензема, но и за Кристиано Роналдо. Утре е чудесен момент и Карим, и Кристиано да се разпишат”, с усмивка каза наставникът на “белите”.
 
“Ще бъде тежък мач, на новия стадион на съперника. Очаквам да се получи хубав двубой. Ние винаги анализираме нашия противник и искаме да наложим нашия стил на игра. (…) Животът не е успех или провал. За мен е важен начинът, по който се правят нещата. Така е, резултатите са важни, изоставаме, но ще направим всичко възможно да наваксаме този пасив”, заяви още Зидан.
Дербито утре е с начален час 21,45.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти