Лалана може да играе срещу Саутхамптън, за Мане - не се знае

Лалана може да играе срещу Саутхамптън, за Мане - не се знае

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не можа да даде конкретен отговор дали Садио Мане ще бъде готов за утрешния двубой със Саутхамптън. Старата травма на сенегалеца се обади отново по време на лагера му са националния отбор, като в щаба на мърсисайдци ще преценят дали той ще бъде използван в утрешния двубой, след като приключи днешната тренировка.

Адам Лалана вече е възстановен от своята контузия и ще запише игрови минути, но със сигурност няма да остане на терена през цялото време.

"Трябва да почакаме още, за да разберем дали Садио ще може да играе. Ще видим днес. Адам Лалана тренира от три дни и е фантастично, че се завърна. Няма обаче да бързаме с него. Предстоят ни три мача за седмица. Всеки, който познава Адам, знае колко готов е той. Със сигурност ще го използваме, но няма как да играе 90 минути. Хендерсън би трябвало да е ОК", заяви Клоп.

Германецът обясни, че вече се чувства добре, след като пропусна една тренировка през седмицата заради неразположение: "Чувствам се добре. Вече съм на 50 и може би трябва да свиквам с това. Вече два пъти бях в британска болница. Каквото и да казват хората, не е толкова лошо, колкото си мислите. Не съм болен, това са добри новини."

Клоп отказа да говори за Вирджил ван Дайк, който бе една от основните му трансферни цели през лятото, а днес в медиите на Острова се появиха информации, че през януари Ливърпул ще направи нов опит да вземе централния бранител на Саутхамптън.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти