Моуриньо потвърди голямата новина - Ибра, Погба и Рохо са в групата за утре

Моуриньо потвърди голямата новина - Ибра, Погба и Рохо са в групата за утре

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди появилото се в английските медии предположение, че дълго отсъствалите заради контузии Златан Ибрахимович, Маркос Рохо и Пол Погба, са готови за игра. Тримата са напълно възстановени и ще бъдат в групата за утрешния двубой с Нюкасъл.

"Играчите, които останаха тук по време на мачовете на националните отбори и се възстановяваха от контузии, дори тези, които имаха големи травми, са готови за игра. Става дума за Погба, Ибрахимович и Маркос Рохо.

Вече мога да говоря за Пол, защото той се завърна. Не можех да го правя, когато бе контузен, но сами ясно можете да видите как се представяше Манчестър Юнайтед преди травмата на Пол и след това. През миналия сезон Ибра игра почти всяка една минута. През този сезон се научихме как да играем без него, но той е много важен за нас. Начинът, по който се пребори с тази контузия, показва, че е невероятна личност. Докато беше контузен, той бе същият професионалист, какъвто винаги е бил. Дали Златан и Лукаку могат да играят заедно? Добрите футболисти могат да играят заедно, лесно е. Маркос Рохо също ни липсваше много. Той вече игра с младите в сряда и е добре. Той е готов и уверен", заяви Моуриньо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти