Валверде: Гризман е страхотен играч, но аз предпочитам моите

Валверде: Гризман е страхотен играч, но аз предпочитам моите

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира дипломатично писанията, че каталунският клуб е близо до споразумение за Антоан Гризман. “Гризман е страхотен играч, но аз предпочитам моите. Ще видим какво ще покаже в бъдещето”, заяви старши треньорът на пресконференция преди утрешния мач с Леганес.

“Предстои ни двубой със съперник, на който трудно се вкарват голове. Те са получили попадения в едва една от петте си домакински срещи. Това е солиден отбор, който вярва в себе си. През следващите дни ни предстоят важни мачове като гости (б.р. в сряда срещу Ювентус), които трябва да спечелим”, довери специалистът.

“Трябва да сме внимателни с тези мачове. Подобен беше и двубоят с Мурсия. Всички си мислят, че ще минем безпроблемно. Трябва обаче да се положат усилия. Ако си припомним миналия сезон, ще видим, че Барса губи точки на такива стадиони. Не е толкова бляскаво да играем в Леганес, отколкото на “Wanda Metropolitano”, но точките отново са три”, заяви той с усмивка.

Запитан за кой ще стиска палци в дербито между Атлетико Мадрид и Реал Мадрид, Валверде отговори: “И двата тима са на осем точки зад нас. Ако спечелим, онзи мач не ни интересува. Както казва Зидан, има много време”.

Каталунците гостуват на “Бутарке” утре от 17,15 часа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти