Златан пак се сравни с лъв и призна: Имах и други проблеми, за които не знаете

Златан пак се сравни с лъв и призна: Имах и други проблеми, за които не знаете

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович, който се завърна в игра след повече от 200 дни отсъствие заради лечение на скъсани кръстни връзки, отново сравни себе си с лъв. Той влезе в игра в 77-ата минута при победата с 4:1 над Нюкасъл, заменяйки Антони Марсиал, а няколко минути след това бе близо и до първия си гол за сезона.

"Лъвовете не се възстановяват като обикновените хора. Това вече е доказано, не са само празни думи", заяви Ибра.

"Ако хората знаеха каква е контузията ми, те никога не биха повярвали в това. Разпространената версия бе, че съм скъсал кръстни връзки, но не бе само това. Имах и други проблеми с коляното, но предпочитах да ги запазя за себе си", добави шведът.

"По време на загрявката чух, че феновете скандираха името ми. Това ми даде допълнителна енергия, любов, мотивация. Аз исках да изляза на терена и да ги върна на феновете. Бях много развълнуван горд. Исках да изляза, да помириша тревата и отново да играя с топката. Благодарен съм, че отново мога да бягам, да правя абракадабра магиите, неща, които прави лъвът", каза още Ибрахимович.
"Никога не е било опция да се откажа. Знаех, че само с упорита работа ще мога да се завърна. Когато си поставя някаква цел, съм фокусиран на 200 процента върху нея. Не позволявам на никого да ме спре и никога не се предавам", завърши шведът.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти