Моуриньо се страхува за Фелаини и не мисли, че отборът му може да играе по-нападателно

Моуриньо се страхува за Фелаини и не мисли, че отборът му може да играе по-нападателно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели страха си, че може да загуби един от любимците си в отбора - Маруан Фелаини. Договорът на белгиеца изтича след края на сезона, а според голяма част от медиите на Острова снажният халф е готов да напусне клуба.

"Да, това ме тревожи, но аз не мога да направя нищо. Това е дискусия между играча и борда. Аз нямам участие в сключването на договорите, в споразуменията. Уважавам и двете страни. Играчът има правото да реши сам бъдещето си. Аз просто ще чакам, надявайки се, че ще се разберат", заяви Моуриньо.

Португалецът отговори и на критиките, че отборът му не показва достатъчна амбиция по отношение на играта в атакуващ план: "Мисля, че е трудно да демонстрираме по-голяма амбиция, отколкото тази, която показваме в домакинските си мачове. Не знам кой има по-голяма амбиция от нас. Срещу Нюкасъл играхме с Погба, Рашфорд, Марсиал, Мата и Лукаку. Крайните ни защитници са крила - Валенсия и Йънг. Не знам какво повече искате."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти