Клоп: Не обвинявайте Морено, а мен

Клоп: Не обвинявайте Морено, а мен

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп подкрепи левия бранител на мърсисайдци Алберто Морено, който бе засипан от критики заради представянето си по време на двубоя със Севиля (3:3). "Червените" поведоха с 3:0 на "Рамон Санчес Писхуан", но не успяха да спечелят, а за два от головете на домакините вина имаше именно Морено, който е бивш играч на Севиля.

"Говорих с Алберто. Той не футболистът, който трябва да бъде обвиняван. Това е 100% моя отговорност. Там имаше много хора, които той познаваше, и на които трябваше да каже "здравей". Може би това понижи концентрацията му с един, два или три процента. Да, Алберто направи дузпата и фаула, но отговорността не бе само негова. Защо върнахме топката назад при втория гол? Защо топката се озова между двама наши играчи при третия гол? Може би трябваше да направя промяна по-рано. Казах на Алберто, че все още му имам 100% довериe", заяви Клоп.

Мениджърът на мърсисайдци добави, че клубът прави всичко възможно да задържи Емре Джан, чийто договор изтича след края на сезона. Германецът увери освен това, че Даниел Стъридж няма да ходи никъде през зимата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти