Сент Етиен забрави какво е победа

Сент Етиен забрави какво е победа

14-ият кръг в Лига 1 започна с равенство между Сент Етиен и Страсбург - 2:2. Домакините на два пъти повеждаха, но не успяха да стигнат до победата в шести пореден мач. За Страсбург, който е новак в елита, това беше трето равенство на чужд терен. Елзаци обаче останаха в зоната на изпадащите.

Феновете на “Жофроа Гишар” се надяваха най-после негативната серия да бъде прекъсната и началото беше оптимистично. След няколко пропуска, в 41-ата минута Ернани откри резултата. Бразилецът комбинира с Кевин Моне-Паке и от сериозна дистанция препарира Бингуру Камара. Страсбург изравни само три минути по-късно с попадение на Жан Ахолу.
В 56-ата минута Моне-Паке преодоля Камара и насочи топката към вратата. Въпреки отчаяната намеса на защитник на гостите, кълбото премина голлинията и Сент Етиен отново поведе. И този път обаче радостта на домакините не продължи дълго. Игра с ръка на Флорентен Погба в наказателното поле доведе до дузпа, реализирана от Жонас Мартен.

Макар и да не спира да губи, точки Сент Етиен се задържа в челото на класирането. Тимът е 6-и с актив от 19 пункта, но едва ли ще остане на тази позиция след останалите двубои от кръга.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти