Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

Двама основни защитници на ЦСКА (М) се присъединиха към Жоро Миланов в лазарета

Двама основни защитници на ЦСКА (М) се присъединиха към Жоро Миланов в лазарета

Проблемите с контузии в лагера на ЦСКА (Москва) продължават. В следващите месеци "армейците" ще трябва да се справят без двама от основните си защитници - Георгий Шенников и Алексей Березуцкий. Шенников, който вкара единия от головете при победата над Бенфика с 2:0 в Шампионската лига, е със счупен глезен. От пресслужбата на ЦСКА потвърдиха, че той със сигурност е аут до края на годината и ще пропусне част от зимната подготовка.

"На почивката на мача с Бенфика Шенников поиска смяна, но аз настоях да остане на терена, защото знам, че е боец. Но когато Георгий видимо едва се двишеше, трябваше да го извадим от игра", призна наставникът на московчани Виктор Гончаренко.

Алексей Березуцкий вече претърпя операция и ще се възстановява около 3 месеца.
Заради контузия срещу Бенфика не игра и българският национал Георги Миланов. Той пострада при гостуването на СКА-Хабаровск преди седмица и в момента е с патерици. Прогнозите са родният халф да е здрав след около 5 седмици.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти