Емери е убеден: Неймар и Кавани не могат един без друг

Емери е убеден: Неймар и Кавани не могат един без друг

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери сподели очакванията си за дербито от 14-ия кръг на френското първенство срещу Монако, а също така коментира и все така актуалната тема за отношенията между двамата голмайстори Неймар и Единсон Кавани.

"Те двамата имат възможност да са най-добрите в света. Неймар и Кавани са умни и знаят, че се нуждаят един от друг, а и от останалите си съотборници. За мен е важно да направя така, че да играят с успех заедно", заяви Емери.

"Mоже би в момента превъзхождаме Монако, но те са същият силен отбор, както миналата година и продължават да вкарват много голове. В исторически план това са едни от най-трудните мачове за нас. От последните си седем гостувания в Монако, ПСЖ има само една победа", пропомни испанският специалист.
"Леонардо Жардим много добре познава нашия отбор. Той е интелигентен треньор и знае как да подготви тима си. Ще се получи хубав мач. Той ще е важен за Килиан Мбапе, който за пръв път ще излезе срещу бившия си отбор", каза още Емери.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти