Уест Хам ще се пробва за Смолов

Уест Хам ще се пробва за Смолов

Закъсалият Уест Хам ще се опита да привлече руския национал Фьодор Смолов, съобщи "Daily Mail". Новият мениджър на "чуковете" Дейвид Мойс не е доволен от потенциала на тима в атака и има желание да види в състава голмайстор №1 в историята на Краснодар. Изданието твърди, че Уест Хам ще предложи на "биковете" около 15 млн. паунда за 27-годишния нападател.

Смолов е в Краснодар от 2015 година. През този сезон той има 11 мача в Премиер лигата, като в тях отбеляза 8 гола и направи 3 асистенции.

През лятото юношата на Динамо (Москва) беше желан от Борусия (Дортмунд), но до трансфер не се стигна. Той не крие, че иска да опита късмта си в Англия, Уест Хам ще му даде възможност да живее в Лондон.
"Чуковете" са в зоната на изпадащите в Премиър лийг и са отбелязали 11 гола в 12 мача. 4 от тях са дело на Хавиер Ернандес.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти