Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:4

Интересът на Барселона към Йозил е медиен шум и нищо повече

Интересът на Барселона към Йозил е медиен шум и нищо повече

Интересът на Барселона към една от звездите на Арсенал Месут Йозил е медиен шум и нищо повече, информира специалистът по испански футбол на Sky Sports Гийом Балаги. В традиционната си рубрика преди мачовете от Примера дивисион журналистът отговаря на фенски въпроси в социалната мрежа “Туитър” и съвсем нормално германският национал бе основен акцент в тях.

През седмицата испанските медии информираха, че Барселона е отправил запитване за цената на Йозил, а впоследствие пък се появиха сведения и за заплатата, която германецът желае да получава от каталунците.

“Миналото лято Барселона имаше възможността да закупи Йозил, защото той им бе предложен от агентите му. Клубът реши да не го прави, защото няма нужда от него. Също така за Усман Дембеле бяха дадени много пари и в Барса не сметнаха, че Йозил е правилният играч за тях.
Същото се случи и сега - Йозил им бе предложен, но те не търсят такъв тип футболист. Това е медиен шум и нищо повече”, коментира Балаги по темата.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички