Гуардиола щастлив след серията от 15 поредни победи

Гуардиола щастлив след серията от 15 поредни победи

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не скри огромното си задоволството от постижението за историята, което записаха “гражданите”. Сити победи с 4:0 Суонзи в двубой от междинния 17-и кръг, което беше 15-и пореден успех във Висшата лига - нещо, което не е било постигано от никой друг тим преди това.

“Само преди три дни имахме много тежък мач на “Олд Трафорд”.  Днес срещу Суонси демонстрирахме, че сме солиден отбор. Когато играем добре, сме щастливи. Много съм щастлив и от представянето на Давид Силва. Напълно възможно е да загубим точки и да допуснем загуби до края. Спечелихме 15 поредни мач, а това ни дава голяма увереност. Ако хората са щастливи да ни гледат, това е най-големият подарък за нас”, коментира Гуардиола.

До този момент Сити делеше рекорда от 14 поредни победи с Арсенал, който ги постигна в рамките на два сезона през 2002 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички