Диего Симеоне: Атлетико не е Реал или Барса, че да печели с по 4:0

Диего Симеоне: Атлетико не е Реал или Барса, че да печели с по 4:0

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне обясни с темперамента си факта, че “дюшекчиите” не са много резултатни на терена. Според него резултати от по 4:0 или 6:0 постигат отбори като Реал Мадрид, Барселона, Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен, тъй като техните треньори не крещят колкото него край терена.

“Открай време съм си такъв. Сега обичам да съм близо до терена и да усещам играта.  Харесва ми да има неопределеност в мача. Така беше и когато ях футболист. Страхът те кара да проявяваш стремеж към самоусъвършенстване и да си бдителен. Неразумно е да си мислиш, че си най-добрия. Футболът се променя постоянно.

Когато играчът е под напрежение, показва най-добрите си качества. Футболистите винаги разбират какво чувства треньора. Когато той започне да действа по-малко енергично край линията, то той губи контрол над футболистите”, казва Симеоне.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти