Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Видал пред завръщане в Севиля

Видал пред завръщане в Севиля

Десният бек на Барселона Алейш Видал е съвсем близо до завръщане в Севиля, откъдето пристигна на “Камп Ноу” през 2015 година. 28-годишният футболист така и не успява да убеди, че заслужава игрово време и за два сезона и половина в Барса има общо 42 мача във всички турнири.

Видал, който като юноша е играл както за каталунците, така и за големия враг Реал Мадрид, е спряган за преотстъпване до края на сезона в отбора на Винченцо Монтела, като в сделката ще фигурира и клауза за постоянното му откупуване, пише вестник SPORT. Тя ще бъде в размер на 8 милиона евро или с 10 милиона по-малко от сумата, която Барселона брои за правата му през лятото на 2015 година.

Алейш игра само един сезон в Севиля (2014/2015), но демонстрира отлична форма през цялата кампания и се появи на терена в общо 47 мача, а силното му представяне тогава сбъдна мечтата му за трансфер в посока Барселона.

Снощи той игра цял мач при загубата от Еспаньол с 0:1 в първи четвъртфинал за Купата на краля.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти