Дортмунд се разсърди на Венгер за почти никакъв коментар за Обамеянг

Дортмунд се разсърди на Венгер за почти никакъв коментар за Обамеянг

Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Михаел Цорк обвивни Арсенал в неуважително отношение заради коментар на мениджъра на лондончани Арсен Венгер по адрес на Пиер-Емерик Обамеянг. Изказването на французина всъщност изглеждаше доста дискретно, но въпреки това не е било прието добре от страна на германския клуб.

Запитан за евентуалния трансфер на Обамеянг, Венгер отговори: "Тези неща е по-добре да останат тайна. Обявяваш ги, когато са финализирани." Впоследствие на французина бе зададен въпрос дали все пак габонецът би бил добро попълнение за Арсенал. "Да, такъв характер може да бъде много положителен или много отрицателен за отбора. Когато погледнеш цялостно кариерата му и видиш, че той се е справил добре, то тогава характерът е бил използван по положителен начин."

Това изказване засегна Цорк, който заяви: "Мислим, че е неуважително да говориш по този начин за играч от друг отбор. До този момент не сме имали контакт с Арсенал. Предполагаме, че господин Венгер има достатъчно тревоги заради представянето на собствените му футболисти."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти