Реми: Треньорът ме третираше като лайно

Реми: Треньорът ме третираше като лайно

Бившият нападател на Челси Лоик Реми заяви, че треньорът на Лас Палмас Пако Хемес го е обидил, наричайки го лайно и го е отстранил от отбора заради закъснение с 1 минута за вечеря на отбора. Реми е голмайстор на отбора до момента в Лигата, като е отбелязал 5 гола, но не е играл от 20-и декември и е ваден от групата за всеки мач от 27-и декември насам, когато Хемес пое отбора. Реми, който беше отстранен от отбора от Хемес заедно с мароканския нападател Усама Танан, в момента е във Франция и заяви, че няма намерение да се връща.

"Tреньорът ме третираше като лайно, когато всичко това се случи", заяви Реми в интервю за вестник "Ла Провинсия". Никога не съм очаквал да бъда във Франция в този момент от сезона. Моите очаквания бяха да играя, да вкарвам голове и да опитам да ги измъкна от тази лоша ситуация", добавя нападателят, който е играл още за Нюкасъл и Куинс Парк Рейнджърс, както и за други отбори в родината си.

Към момента от Лас Палмас не са излезли с коментар по темата. А Хемес, който е тренирал отборите на Райо Валекано и Гранада в Примера, се присъедини към Лас Палмас от мексиканския Крус Асул. Хемес е третият треньор на островитяните през този сезон след подалия оставка през септември Маноло Маркес и уволнения през ноември Пако Айерстан.

Според бившия национал на Франция, изваждането му от отбора за такова малко провинение е крайно несправедливо. "Аз и Танан бяхме в хотела, не сме излизали никъде. И просто слязохме за вечеря една минута по-късно. Нямаме извинение, защото като професионалисти ние трябва да бъдем на време, но не мисля, че треньорът може да излита двама футболисти просто за това. "След това треньорът говори с президента, който каза, че ще има нова среща. Но Хемес нямаше достатъчно смелост, за да дойде и да ми каже, че не ме иска и защо. Хемес се прочу преди три сезона, когато заяви, че Зинедин Зидан не бива да бъде треньор на втория отбор на Реал (Мадрид), защото няма нужния лиценз.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти