Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Марсилия набира скорост

Марсилия набира скорост

Победа с 2:0 като гост на Каен качи Олимпик Марсилия на второто място в Лига 1. Това е четвърти пореден успех за състава на Руди Гарсия, а в последните си три мача тимът не допусна попадение във вратата си. Точни за ОМ бяха Димитри Пайе и Флориан Товен през второто полувреме. Пайе откри резултата от дузпа в 55-ата минута, а в 74-ата Товен заби 10-ия си гол през сезона с атрактивно изпълнение от границата на наказателното поле. 

Марсилци доминираха на стадион Мишел д'Орнано и преди почивката, но тогава не създадоха много положения пред вратата на Реми Веркутр. Това се промени в 55-ата минута с гола на Пайе от дузпа. Нарушението, довело до наказателния удар, бе на Венсан Бесат срещу Буна Сар.

В 74-ата минута Товен финтира съперник и стреля силно, но в тялото на защитник. Топката се върна при халфа на гостите и този път той беше безпощаден с фалцов удар, пратил кълбото точно под гредата.

Марсилия събра 47 точки - с две повече от третия Лион, който приема Пари Сен Жермен в дербито на кръга. Каен е 10-и с 27 точки.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти