Спартак (М) отговаря днес дали ще плати 10 млн. евро за Верисимо

Спартак (М) отговаря днес дали ще плати 10 млн. евро за Верисимо

Защитникът на Сантос Лукас Верисимо все още може да премине в Спартак (Москва). Отборът на Ивелин Попов почти се бе отказал от желанието си да привлече 22-годишния футболист, но последните информации са, че сделка ще има, а руският шампион ще плати на Сантос 10 млн. евро.

"Преговорите са на етап, на който очакваме отговора на Спартак. Утре е последният срок. Не знам защо представителите на Лукас твърдят пред медиите, че ние сме блокирали трансфера. Ако беше така, щяхме да го публикуваме на официалния си сайт. Ние не носим отговорност за това какво говорят близките до футболиста", коментира един от шефовете на Сантос Рафаел Вита.

Преди няколко дни старши треньорът на Спартак Масимо Карера потвърди, че има желание да разполага с Верисимо в състава си. Дори трансферът да стане факт, "червено-белите" ще се опитат да вземат и Никола Максимович от Наполи. Причината е тежката контузия на национала Георгий Джикия, който скъса кръстни връзки и е аут до края на сезона.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти