Ветеран от Манчестър Юнайтед се отказва в края на сезона

Ветеран от Манчестър Юнайтед се отказва в края на сезона

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди информациите, свързани с бъдещето на халфа Майкъл Карик. В края на миналата година ветеранът беше опериран заради проблеми със сърцето, а Моуриньо призна, че бившият английски национал ще прекрати кариерата си след края на сезона. Португалецът добави, че Карик ще стане част от неговия щаб.

Мисля, че това е най-правилното решение както за отбора, така и за самия Майкъл. Всички се радваме, че през лятото той ще се присъедини към треньорския щаб, освен ако не промени мнението си дотогава.

Надявам се Карик да остане, би било чудесно", коментира Моуриньо. 36-годишният Карик играе на "Олд Трафорд" от 2006 година, когато "червените дяволи" го купиха от Тотнъм. Той спечели 5 титли на Англия, трофеите в Шампионската лига и Лига Европа, както и Световното клубно първенство. Карик има и 34 мача за националния отбор на Англия.

През сезона халфът се появи само в един двубой - победата с 4:1 над Бъртън Албиън за Купата на Лигата през септември.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички