Антонио Конте: Беше ми трудно да спя преди мача с Барселона

Антонио Конте: Беше ми трудно да спя преди мача с Барселона

Мениджърът на Челси Антонио Конте е имал безсънни нощи по време на подготовката за двубоя срещу Барселона на осминафиналите в Шампионската лига. В края на миналата седмица лондончани победиха с 4:0 у дома Хъл Сити в мач за купата на Футболната асоциация в Англия.

"След срещата за купата ми беше трудно да спя. Когато играеш такива двубои, трябва да се подготвиш по най-добрия начин. Става дума за всички неща и детайли. Имаме идея, имаме план в нашите глави. В този специфичен момент е важно играчите да бъдат в най-добра форма. Трябва опитаме да дадем най-доброто в този сблъсък. Няма да ни бъде никак лесно. Трябва да бъдем изключително внимателни и да играем нашия стил. Започваме този мач като аутсайдери. Това е сигурно", коментира Конте на пресконференция.

Челси отстрани Барселона през пролетта на 2012 година, когато спечели Шампионската лига. Сега "сините" са аутсайдери срещу каталунците.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички