Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Модрич със същата контузия като тази на Марсело

Модрич със същата контузия като тази на Марсело

Хърватският халф на Реал Мадрид Лука Модрич пропусна днешната тренировка на “лос бланкос”. Модрич е с контузия на двуглавия бедрен мускул на десния крак, съобщиха от Реал Мадрид на официалния сайт на клуба, без обаче да уточняват колко време ще бъде извън строя опитният полузащитник.

В същото време от Реал обявиха и каква е диагнозата на друг контузен футболист на тима - бразилският ляв бек Марсело. Южноамериканецът страда от същата травма като тази на Модрич -  на двуглавия бедрен мускул на десния крак. От клуба отново не споменават кога ще се завърне в игра Марсело. Бразилецът се контузи при победата на "лос меренгес" с 5:3 срещу Бетис в неделя.

Реал Мадрид гостува на Пари Сен Жермен на 6 март в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига, след като “лос бланкос” надвиха французите с 3:1 на “Сантиаго Бернабеу” в първата среща.

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан очаква Модрич, Марсело и друг контузен в състава - германският халф Тони Кроос, да бъдат готови за реванша с ПСЖ. "Той (Модрич) почувства някакъв дискомфорт и не тренира. Не мисля, че става дума за нещо сериозно и очаквам той да се възстанови бързо. Уверен съм, че Модрич, Марсело и Кроос ще са на линия в Париж", обясни Зидан.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти