Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Сержи Роберто иска в Барса доживот

Сержи Роберто иска в Барса доживот

Щастливият Сержи Роберто говори пред медиите малко след официалното подновяване на договора си с Барселона. Юношата на клуба преподписа до 2022 година, но заяви, че се надява това да не е последната подобна церемония и че иска да остане възможно най-дълго в родния си тим.

“Винаги съм искал да бъда тук, защото поддържам отбора още от дете. Знаех за интерес на други клубове, но съм щастлив да преподпиша до 2022 година. Надявам се, че това не е последната подобна случка”, заяви усмихнатият и елегантно облечен десен защитник на каталунците.

“Желанието ми е да се откажа като футболист на Барселона. Да вървя по стъпките на Иниеста и Лео Меси. Все още съм млад и имам да извървя дълъг път, но самото ми стигане дотук костваше много работа”, допълни още Сержи Роберто.

"Пътят на Сержи Роберто е отличен пример за нашата школа - скромност, постоянство и отдаденост. Това идентифицира на 100% идеите на Барса", написа президентът Джосеп Мария Бартомеу в официалния си профил в Twitter по повод новата сделка.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти