Щьогер: Извадихме късмет

Щьогер: Извадихме късмет

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Петер Щьогер призна, че отборът му е бил близо до отпадането от Лига Европа, но е имал късмет да изравни малко прди края и да се добере до следващата фаза. В герой за германския тим се превърна защитникът Марсел Шмелцер, който донесе равенството 1:1.

“Определено извадихме късмет. Знаех, че мачът ще е много труден, но ние допълнително улеснихме домакините преди почивката. Не бяхме нито агресивни, нито спокойни и концентрирани. Изобщо не правехме това, което се бяхме разбрали. Представянето ни до почивката нямаше нищо общо с професионализма, необходим на това ниво”, критичен беше Щьогер.

“През второто полувреме нещата се промениха. Резервите се включиха добре. Много се радвам за Шмелцер, защото той е нашият капитан и доскоро лекуваше контузия. Марко Ройс също помогна много след появата си в игра. Трябва да внимаваме с него, защото още не е в оптимална кондиция. В крайна сметка съм доволен, че продължаваме, но има много какво да анализираме след този мач”, добави Щьогер.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти