Сари: Третият гол на "Сан Паоло" се оказа решаващ

Сари: Третият гол на "Сан Паоло" се оказа решаващ

Наставникът на Наполи Маурицио Сари заяви, че третият гол на РБ (Лайпциг) в мача между двата тима в Италия се е оказал решаващ за крайния изход от 1/16-финалната битка в Лига Европа. Снощи Наполи спечели с 2:0 като гост, но дори и това бе недостатъчно да елиминира "биковете".

"Разбира се, че съжаляваме, защото бяхме близо до голям обрат. Хубавото е, че показахме характер, а това може да ни помогне много в края на сезона. Допуснахме големи грешки в мача у дома и платихме скъпа цена за тях. Третият гол на "Сан Паоло" натежа", призна Сари.

"В последните години Наполи постигна много. Никой друг не се противопоставя толкова сериозно на Ювентус. Дори от този мач можем да извлечем много позитиви. Ако хората в Неапол са щастливи, щастливи сме и ние. Благодаря на феновете, които не подкрепиха в Германия. Най-важното за нас е любовта между привържениците и отбора", добави Сари.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти