Венгер: Финалът срещу Ман Сити е чудесна възможност да покажем, че сме на тяхното ниво

Венгер: Финалът срещу Ман Сити е чудесна възможност да покажем, че сме на тяхното ниво

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че финалът за Купата на Лигата срещу Манчестър Сити е добра възможност за неговите футболисти да покажат, че са на нивото на лидера в Премиър лийг. Французинът освен това иска трофея, който остава единственото отличие в Англия, което за момента му се изпълва.

"Разбира се, че искам да спечеля този трофей, който ми липсва. Отиваме на финала с абсолютното желание да победим и да се представим добре. Всички очакват много вълнуващ двубой и аз имам чувството, че ще бъде точно такъв. Това е добра възможност да покажем, че сме на тяхното ниво. Всеки трофей вече е много труден за печелене, защото има толкова много отбори, готови да се борят за него. Всичко, което може да бъде спечелено, е жизнено важно. Дори победата за "Къмюнити шийлд" срещу Челси бе важна", заяви Венгер.

Французинът добави, че очаква Месут Йозил и Аарън Рамзи да бъдат готови за сблъсъка с "гражданите".

Финалът за Купата на Лигата е тази неделя. Двубоят между Арсенал и Манчестър Сити започва в 18.30 часа българско време.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти