Диего Симеоне: Искаме най-доброто за Гризман

Диего Симеоне: Искаме най-доброто за Гризман

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне вярва силно, че Антоан Гризман ще продължи да носи червено-бялата фланелка и след края на настоящия сезон. От месеци се говори за сериозен интерес от страна на Барселона. Френският стрелец реагира много бурно при гола си в последния мач, като се насочи към аржентинския специалист, за да го прегърне. Някои медии разтълкуваха този жест като желание да поздрави своя треньор в един от последните си двубои за “дюшекчиите”.

“Този сезон Гризман не е постоянен. В началото имаше затруднения пред гола. Нямам съмнения, че идването на Диего Коща го освободи на терена. Прегръдката му беше спонтанна реакция”, заяви Ел Чоло преди утрешното гостуване на Реал Сосиедад.

“Всички искаме най-доброто за Гризман. Искаме отборът да продължи да се развива. Дано Гризман остане. Ако продължим да се борим с Барселона и стигнем финала в Лига Европа, значи вървим нагоре. Това, че се борим до последния момент за трофеи, е важно за всеки футболист”, каза още Симеоне.

Атлетико гостува на “Аноета” утре от 20,30 часа наше време.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти