Монако се издъни и постави класирането си за ШЛ на карта

Монако се издъни и постави класирането си за ШЛ на карта

Отборът на Монако загуби с 1:3 визитата си на Гинган в мач от 34-ия кръг на Лига 1 и по този начин е на път да изпусне участието си в Шампионска лига през следващия сезон. Монегаските вече имат само една точка аванс пред Лион и Олимпик Марсилия на вторто място.

Срещата започна неприятно за Монако и в 21-ата минута Жемерсон получи директен червен картон, след като направи дузпа в наказателното си поле, която Джими Бриан реализира. До края на полувремето Етиен Дидо удвои, а в началото на втората част Маркюс Тюрам вкара и трети гол. В средата на частта Алами Туре намали за Монако, но това се оказа недостатъчно за нещо повече.

По този начин Монако е със 70 точки, докато Монако и Лион са с по 69. Гинган от своя страна вече изиграе освободено, след като няма опасност за мястото си в елита. Бретанците са с 45 точки на десето място.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти