Моуриньо: Критикуват ни много, а няма защо

Моуриньо: Критикуват ни много, а няма защо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че отборът търпи много критики, а голяма част от тях са незаслужени. Тази вечер "червените дяволи" победиха с 2:1 Тотнъм и се класираха на финала за ФА Къп.

“Победата ни е заслужена. Ако разделим мача на периоди, то ние бяхме по-добри в повечето от тях. Дори когато съперникът владееше топката и атакуваше при 2:1, ние контролирахме нещата”, заяви Моуриньо.

“Загубихме контрола над мача само за кратко при 0:1. Излязохме с малко закъснение за второто полувреме, защото си поговорихме по-дълго”, продължи Жозе.

“Трябва да се запитаме защо получаваме толкова много критики. Вероятно ще завършим сезона на второ място, а това си е постижение с оглед класата на съперниците. Няколко поредни сезона това не се случваше. Освен това, ще сме на четвърти финал за три години. На фона на тези резултати, критиките може би са прекалени”, смята Моуриньо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти