Успокояват феновете на Атлетико с "Гризман остава"

Успокояват феновете на Атлетико с "Гризман остава"

Почти всички в Испания са убедени, че е въпрос на време Антоан Гризман да премине в Барселона. Неговият съотборник в Атлетико Мадрид Диего Годин обаче твърди друго. Аматьорски видеозапис от минутите след последния мач на “дюшекчиите” показва как защитникът говори с фенове, които освиркват Гризман заради информациите за предстоящия му трансфер на “Камп Ноу”. “Трябва да го подкрепяме, защото в момента той плаче. Той ще остане при нас, ОК?”, казва Годин.

Според информациите обаче френският национал ще подсили шампионите срещу около 115 млн. евро. Дори от Атлети да не приемат офертата на Барса, то крайният вариант е активиране на клаузата му от 100 млн. Проблемът е, че ако се стигне до варианта с клаузата, цялата сума от 100 млн. евро трябва да бъде депозиране наведнъж в Испанската футболна лига. Каталунците обаче са готови да си стиснат ръцете за сделка за 115 млн. евро, но на разсрочено плащане.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти