Роналдо: Върнахме си на Лацио за 5-ти май

Роналдо: Върнахме си на Лацио за 5-ти май
Бившият нападател на Интер Луиз Назарио де Лима Роналдо сподели радостта си след завръщането на отбора в Шампионска лига. Бразилската легенда си припомни злополучният двубой срещу Лацио на "Олимпико" през сезон 2001/02, когато "нерадзурите" загубиха титлата в последния кръг от шампионата. Роналдо видя в победата на Интер педи дни срещу Лацио вендета за онзи двубой на 5-ти май, в който той взе участие, но не успя да помогне на тима си.
"Щастлив съм, че Интер отново е там, където заслужава. Отборът беше извън Шампионска лига в продължение на 6 години. С когото и да съм говорил от ръководството през последните месеци, всеки ми казваше, че отборът трябва да се върне в Шампионска лига. Сега трябва да се задържи в турнира", започна Роналдо.

"Не успях да гледам мача с Лацио, защото пътувах, но на сутринта, когато видях резултата, се събудих по чудесен начин. След това ми разказаха как се е развил двубоят. В най-важния момент от мача Интер е показал нещо повече. Спалети? Когато играех в Италия, той си беше такъв. Треньор с ясни идеи. В Рим направи правилните смени. Винаги съм смятал, че един нападател може да играе сам в атака, но понякога му трябва и помощник. На “Олимпико” Едер беше много добър помощник на Икарди”, допълни Феномена.

"Липсваше ми чувството да гледам Интер в Шампионска лига. Сега ще мога да гледам мачовете на отбора на “Сан Сиро”. Отборът си върна на Лацио за онзи двубой преди години на “Олимпико”, когато изпуснахме титлата”, завърши Роналдо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти