Спряган за Ливърпул бяга от конкретен отговор

Спряган за Ливърпул бяга от конкретен отговор

Американският офанзивен халф Кристиан Пулишич отказа да коментира слуховете, че към него проявяват интерес Ливърпул и други клубове. Той все още е футболист на Борусия (Дортмунд), но мениджърът на англичаните Юрген Клоп го познава отлично и най-вероятно ще опита да го привлече. Английският клуб вече направи опит за трансфер през 2016-а година, но офертата на стойност 11 милиона лири беше отхвърлена.

Запитан дали е наясно, че към него има интерес от Ливърпул и други клубове, Пулишич отговори: "Сезонът едва сега завърши. Доволен съм от това, което направихме с Борусия. В този отбор ми харесва и това е най-важното нещо за мен. Сега обаче ме чака почивка и искам да й се насладя".

В интервюто си за ESPN Пулишич добави: "През сезона преминах през най-различни неща и се надявам да се поуча от всичко. Аз съм атакуващ футболист и на първо място искам да стана по-добър именно в тази фаза - както в последния пас, така и при шутовете. Имам много да уча".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти