Синиша Михайлович начело на Спортинг

Синиша Михайлович начело на Спортинг

Обстановката в Спортинг (Лисабон) започва да се нормализира след бурния край на миналия сезон. Португалският гранд вече има нов треньор в лицето на Синиша Михайлович. Сърбинът заменя на поста Жорже Жезус, който беше уволнен след загубата от Авеш във финала за Купата на Португалия.

Договорът на Михайлович е за 3 години. Вчера бившият селекционер на Сърбия пристигна в Лисабон, за да уточни всички детайли около контракта си. На клубно ниво той е работил само в Италия, където е водил Болоня, Катаня, Фиорентина, Сампдория, Милан и Торино.

Пред Михайлович ще стои нелеката задача да изведе Спортинг до титлата. Той на практика ще трябва да гради нов отбор, защото звездите Руои Патрисио, Бас Дост, Бруно Фернандеш и Желсон Мартинш разтрогнаха договорите си.

Президентът на “лъвовете” Бруно де Карвальо, който предизвика трусовете в клуба, е сигурен, че Михайлович е точният човек за поста и ще успее да се пребори за първото място в конкуренцията на Порто и Бенфика.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти